Is someone having page loading problems?
Post Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13-06-2011, 07:19 PM
RE: Is someone having page loading problems?
(13-06-2011 07:24 AM)Maumin Wrote:  
(12-06-2011 07:29 AM)DeepThought Wrote:  
(11-06-2011 01:31 PM)Maumin Wrote:  
(11-06-2011 04:12 AM)DeepThought Wrote:  I asked about this and it looks like there were server software/configuration updates done that I wasn't made aware of. Let me know if anyone notices it happening again.

It has anything to do with the DNS registration process? Still getting the same page over some ISPs over here in Colombia.

No, not as far as I know. DNS should be very stable. I believe only Apache and related services were affected.

Ok, then you might need to seek for something else, I still cannot get into the page from most ISP, only when I'm at work can log in.

There was (is?) a problem with the DNS at your side, just did a full flush of DNS register and got back in. Maybe worth check it out.

By the time you stop ready this, you'll realze what a waste of time it has been Big Grin
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
14-06-2011, 11:03 PM
RE: Is someone having page loading problems?
My apologies. It looks like this server got fully rebuilt - though the ip and other settings are now the same as before.

I guess there was some downtime on all services

“Forget Jesus, the stars died so you could be born.” - Lawrence M. Krauss
Find all posts by this user
Like Post Quote this message in a reply
Post Reply
Forum Jump: